金城武.NET 討論區

標題: 希望有一天,你可以看到:)
Iiiiiiitakeshi
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
註冊 2014-12-4
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

睡前來推薦你一首歌!!
我已經重複聽了好久好久了!
我好喜歡!
也希望你會喜歡!:)
雖然歌名不是那麼的正面就是了,
哈哈哈∼

http://youtu.be/ft6Nuwzg5Eg

Bed of lies - Nicki Minaj Ft. Skylar Grey

Do you ever think of me when you lie?
Lie down in your bed, your bed of lies
And I knew better than to look in your eyes
They only pretend you would be mine
And oh how you made me believe
You had me caught in every web that you weaved
But do you ever think of me when you lie?
Lie down in your bed, your bed of lies

You could never make eye contact
Everything you got was based off of my contacts
You a fraud, but I'mma remain icon-stat
Balenciagas on my boots with the python strap
You was caught up in the rush, and you was caught up in the thrill of it
You was with me way before I hit a quarter mill' in it
Put you in the crib and you ain't never pay a bill in it
I was killin' it, man, you got me poppin' pills in it
I told Baby hit you, I said this nigga buggin'
'Cause I was doing it for us, I told 'em fuck the public
Couldn't believe that I was home alone, contemplating
Overdosin', no more coastin', no more toastin' over oceans
They say you don't know what you got 'til it's gone
They say that your darkest hour come before your dawn
But there was something that I should've asked all along
I'mma ask on the song

Do you ever think of me when you lie?
And I knew better than to look in your eyes
They only pretend you would be mine
And you know how you made me believe
You had me caught in every web that you weaved
But do you ever think of me when you lie?

I just figured if you saw me, if you looked in my eyes
You'd remember our connection and be freed from the lies
I just figured I was something that you couldn't replace
But there was just a blank stare and I couldn't relate
I just couldn't understand and I couldn't defend
What we had, what we shared, and I couldn't pretend
When the tears roll down it's like you ain't even notice 'em
If you had a heart, I was hoping that you would show it some
What the fuck you really telling me? What you telling me?
I could tell you lying, get the fuck out, don't yell at me
I ain't mean to cut you, I ain't wanna catch a felony
This ain't How To Be A Player, you ain't Bill Bellamy
They say you don't know what you got 'til it's gone
They say that your darkest hour come before your dawn
But there was something that I should've asked, all along
I'mma ask on the song

So does she know I've been in that bed before?
A thousand count, and not a single thread of truth
If I was just another girl
Then I'm ashamed to say that I'm not over you
There's one thing I need to know
So call me when you're not so busy just thinking of yourself

And oh how you made me believe

You will forever be my always.
頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

我被這句話拯救了!:)
也分享給你:
「去找一個溫暖如太陽的人,為你曬掉所有不值一提的悲傷。」
你喜歡嗎?
我覺得特別的溫暖:)
謝謝它溫暖了我:)

晚安阿武!
好好休息啊:)
Sweet dreams

You will forever be my always.
頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

今天颱風天了,
你要小心喔!
阿武,
剛剛我把回上海的機票改了,
原本我12號就要回去的,
但我真的太害怕氣流了!>_<
記得以前有幾年我可是空中飛人啊!!
不知道為什麼那會竟然沒好像現在這樣的害怕!
我都不知道到底我害怕的原因是什麼。(T_T)
有朋友說我是心理原因,
他們都會告訴我說飛機是最安全的,
但我不知道為何,
一旦遇到氣流,
我就會有點不知所措般的想逃離機艙!(T ^ T)
我想我害怕坐飛機已經是出了名的吧∼
哈哈!
所以我很佩服你阿武!
也很佩服我的空服員朋友!
你們真的很厲害!
哈哈哈!
唉!
阿武颱風天別出門啦∼
在家打遊戲看dvd吧∼
哈哈哈∼
當然是要在餵飽自己的前提下啊:)
先這樣嘍!
Have a nice day!

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

我真的真的非常超級無敵的想念我的笨蛋臉女兒的!!!!
真的是第一次離開她的身邊那麼久!!
我都會感到好自責!!!
第一是對我媽媽的,
因為她每天都要幫我照顧她,
一定會很辛苦!
第二是對我女兒的,
她第一次離開媽媽那麼久,
肯定會特別特別的想我,
內心也許還會不安的以為是不是媽媽不要她了!
我真的不想我的女兒這麽想啊!
因為她沒法說出自己內心的想法,
所以我會想要給她更多的關心和愛!
一點都不想她害怕或者緊張!
阿武你知道嗎?
此時此刻我第一想念的就是我的父母親和狗狗了!
第二是阿武你∼
哈哈哈哈哈哈哈(≧∇≦)
好了,
我去上課嘍:)
一起加油:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

恵比寿這邊開始大雨了,
感覺還蠻強烈的這一次的颱風,
在電視上看到日本的有些地方已經水漫金山了!
希望颱風可以快些離開這堙I
對於一些流浪的人和動物來說,
這樣的天氣最要命了!
所以拜託拜託!
颱風快點走吧!!!

阿武,
希望你晚餐吃開心:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

要準備睡了嗎?:)
早點休息呀!
我先說晚安了喔!
祝你做個好夢!:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

在睡覺之前,
把美好送給你:)
希望你喜歡:)
你也要早點休息啊!!
好嗎?:)

晚安!
做個好夢呀!:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

我的課程已經全部結束了!
我會想念我的老師和同學的:)
我也一定會記得這短短八週的每一天:)
因為這些都是我珍貴的回憶!
阿武,
這一次的颱風真的造成了非常嚴重的損失!
有失蹤的人口,
也有被毀壞的房屋!
唉,
看新聞的時候真的會心裡很難過!
希望那些失蹤的人們可以儘快被找到!!
接下去48小時是最關鍵的!
我們一起為他們祈禱好嗎?

阿武,
你還好嗎?:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

我開始害怕看新聞了,
一直在重複播放著那些被大水沖走房屋的居民們站在屋頂等待救援的畫面,
看得我好難受啊!!!
唉!
他們未來的生活又該怎麼辦呢?
唉⋯

阿武你吃飯了嗎??
我剛剛吃好了,
特別像跟你分享這一張照片!:)
因為我好喜歡好喜歡他們這兩個小孩!
是「兩小無猜」最完美的詮釋啊!:)
你看你看!:)

(圖片轉載自微博:白兔和月亮)

阿武你喜歡他們嗎?
是不是真的很可愛呀??:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

你睡了嗎?
我和朋友剛剛去小酌一杯剛到家,
感覺時間真的過得好快啊!
一轉眼就已經1點多了!
走回來的時候我走得特別慢,
因為明天我就要離開這個房子去住酒店了,
所以今晚也許會是我最後一次走在這條路上,
還蠻感慨的,
畢竟來來回回都已經走了一個多月了,
也有感情了嘛,:)
嗯∼
希望以後還能有機會來這裡走走:)

好了,
我準備早點休息了喔:)
你也要啊:)
晚安:)
做個好夢!

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

剛才地震了!
你感覺到了嗎?
我睡覺很輕,
所以我被震醒了,
其實好像還是蠻晃的呢!
好了,
我睡不著了!
所以我起床了:)
你呢?
還在睡嗎?:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

我在看排球喔,
看完我想借你分享幾張照片!
好嗎?:)
你也一起看排球吧?
哈哈∼
不知道你喜不喜歡排球呢?:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

昨天到了酒店後就被眼前美麗的景色給迷住了!
跟你分享啊!:)

美嗎?
阿武??
看著這樣的景色,
再加上一杯好茶和好書,
簡直就是完美:)
而且你知道嗎?
我有對著美麗的夕陽許願的習慣,
哈哈哈,
很傻對不對:)

今天的你做了些什麼?
先說晚安喔:)
早點休息呀:)
做個好夢!

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

今晚我要去toho看電影:)
看pixels!!!
好看的話我再推薦你喔!
雖然我肯定一定很好看!
哈∼

你在幹嘛勒?
不管在哪裡,
在做什麼,
都希望你平安:)
加油啊!:)

頂部
金牌會員

UID 56363
精華 0
積分 1347
帖子 1236
閱讀權限 70
來自 Shanghai
狀態 離線
阿武,

你看,
離天空好近好近的感覺,
對不對?:)

你在不遠的地方嗎?
哈哈:)

頂部