標題: [分享] 金城武珍藏 [打印本頁]

作者: Druid    時間: 2013-9-11 16:11     標題: 金城武珍藏

我有一部分55的珍藏, 包括寫真, 雜誌, POSTER等等.
因為我已經是一孩之母, 我和55之間已經多了一個第三者 (我個仔). 而且屋企唔夠地方, 嚟緊要PACK一啲嘢入箱, 我覺得, 如果PACK咗啲55珍藏入箱, 不如割愛送俾人啦.
所以, 我會免費送出所有55珍藏, 可以在中環MTR交收. 寄俾你都得, 不過郵費自付. 而且都幾重既.
作者: 阿管    時間: 2013-9-11 17:37     標題: 回復 #1 Druid 的帖子

Thanks Druid.
你真係好大方
我代Takeshi既Fans多謝你先.

有興趣既Fans可以同你send 短消息.

作者: plant2012    時間: 2013-9-13 18:44     標題: 回復 #1 Druid 的帖子

是挺大方的。不过,TK要生气了,你竟敢如此处理我的个人档案,判处有期徒刑N年。呵呵。
作者: 阿管    時間: 2013-9-14 13:51     標題: 回復 #3 plant2012 的帖子

我覺得金城先生應該很高興和欣慰他的追隨者Druid 像他一樣大方,慷慨.
更了解薪火相傳的精神.

再次感謝Druid !

作者: plant2012    時間: 2013-9-15 19:53     標題: 回復 #4 阿管 的帖子

没错!对!说的有理有理。
作者: hitomi3313    時間: 2013-10-8 21:56

我這邊也有不少過去的雜誌,基本上都是武先生的封面,
有想要收藏的朋友,也可以跟我說噢!!
不過寄送地點只限台灣喔~~
還有最近代言的航空機上雜誌數本~~
作者: 阿管    時間: 2013-10-8 22:47

感謝 hitomi

分享, 承傳是給金城先生40歲生日的最佳禮物

作者: vivian28    時間: 2013-11-26 10:25

QUOTE:
原帖由 Druid 於 2008/07/30 16:11 發表
我有一部分55的珍藏, 包括寫真, 雜誌, POSTER等等.
因為我已經是一孩之母, 我和55之間已經多了一個第三者 (我個仔). 而且屋企唔夠地方, 嚟緊要PACK一啲嘢入箱, 我覺得, 如果PACK咗&# ...

請問我在台灣 郵費怎麼算呢0.0  有寫真嗎@@ 大概有多少收藏呢!!!
      送出去了嗎0.0
作者: Druid    時間: 2013-12-10 15:12

QUOTE:
原帖由 vivian28 於 2013-11-26 10:25 發表

請問我在台灣 郵費怎麼算呢0.0  有寫真嗎@@ 大概有多少收藏呢!!!
      送出去了嗎0.0

還未送出去. 不過我想要寄到台灣可能有點難, 因為真的非常重, 雜誌/寫真的紙很厚啊.
作者: vivian28    時間: 2013-12-15 09:34     標題: 回復 #9 Druid 的帖子

><+ㄣ  還是謝謝你!! 希望分享到  收藏的人 好好珍惜
作者: Druid    時間: 2014-1-3 22:05

如果你有機會來香港再聯絡我呢,到時就可以送你了!
作者: vivian28    時間: 2014-1-7 21:36

QUOTE:
原帖由 Druid 於 2014-1-3 22:05 發表
如果你有機會來香港再聯絡我呢,到時就可以送你了!

ㄚ 真的嗎  那我可得找機會再去一次香港了~
     看完鬼夜後  對香港有點怕怕~
      不過我之前去過兩次香港  印象都很好唷    有一年跟朋友去跨年  另一年 去迪士尼......................(不好玩的迪士尼><+)
   下次去香港  在跟你聯絡   先跟你說 謝謝  
作者: plant2012    時間: 2014-1-31 20:28

Happy Spring Festival to TK.

Dumpling more, Fish More.

Good dreams come true. Good Luck!
作者: Druid    時間: 2016-12-3 18:56

QUOTE:
原帖由 Druid 於 2013-9-11 16:11 發表
因為我已經是一孩之母, 我和55之間已經多了一個第三者 (我個仔). 而且屋企唔夠地方, 嚟緊要PACK一啲嘢入箱, 我覺得, 如果PACK咗&# ...

唔知仲有冇人上嚟呢到呢?

若有興趣的話可以email我: keikinla@yahoo.com.hk

歡迎光臨 金城武.NET 討論區 (http://www.takeshikaneshiro.net/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0