金城武.NET 討論區

標題: 多謝 日本 Rainbow mama 分享
sara
論壇元老

UID 38
精華 17
積分 8990
帖子 2772
閱讀權限 90
註冊 2006-10-8
狀態 離線
多謝 日本 Rainbow mama 分享

多謝 日本 Rainbow mama送來的新年禮物.

R25 AVI 拍的金城武 好靚 ,   
我會 scan 了貼上來分享.

金城武.NET 討論區 » 新聞報導區 » R25 金城武 訪問
http://www.takeshikaneshiro.net/forum/viewthread.php?tid=2997&extra=page%3D7

日本 宣傳電影會有好多海報, 單張等派發香港好少會有.

K20 大小 posters , Creamy 要收藏嗎?

頂部
露希法
該用戶已被刪除

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
Creamy
版主

UID 300
精華 38
積分 11601
帖子 3477
閱讀權限 255
註冊 2006-12-20
狀態 離線
回復 #1 sara 的帖子

哎也,K-20 的小poster 剛剛上網買了,因為見媽媽無聲氣要送我嘛
幫我問下有冇<赤壁2>的海報可以嗎,免得我又浪費金錢

p.s. 最重要是日本的投名狀網站,香港上唔到,叫媽媽多貼出來分享啊

頂部